Witam Tomasz73 jak będziesz na naszym spociku to weż ze sobą lapka
Przebicie na głośnikach
Zwiń
X
-
Przebicie na głośnikach
Po otworzeniu pilotem samochodu po kilku sekundach mam głośne "przebicie" na głośnikach. Jest to po prostu hałas jak głośne uderzenie w bębny. Nawet jak jeszcze nie zdążę otworzyć drzwi do samochodu to i tak słychać to bardzo głośno poza samochodem. Co ciekawe nie za każdym razem mam takie przebicie a w serwisie oczywiście umywają ręce bo nie wiedzą co to może być..
spotkał się ktoś może z takim problemem?
Dodam że elektronika w samochodzie to mi płata więcej figli.. wymieniane miałem już czujniki parkowania z tyłu, a właśnie teraz samochód stoi w serwisie ze świrującym Columbusem- sam dzwoni samochód do osób z listy kontaktów, ikony stacji radiowych mi znikają, stacje zmieniają się po 20 sekundach od naciśnięcia itp..O3 Combi 1,4 TSI 140KM Elegance
Błękit RACE
Beżowa Alcantara
Columbus
Webasto
-
-
Podobne "strzały z głośników" były w OII przy radiu STREAM, tyle że tam to pojawiało się co jakiś czas i to zazwyczaj w czasie jazdy - można się było nieźle wystraszyć.
U Ciebie to pewnie będzie właśnie wina Columbusa; poczekaj aż w ASO ogarną kwestię radia i wtedy daj znać czy nadal "strzela".Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz